-> Garda Nationala de mediu 
Guvernul României
GARDA NAŢIONALĂ DE MEDIU
facebook
youtube

24 martie - Ora Pmntului (Earth Hour) 2018

La 11 ani de la prima ediție Earth Hour, care a avut loc la Sydney, cea mai mare mișcare de mediu din istorie este gata s uneasc din nou milioane de oameni din ntreaga lume, pe 24 martie. 
n intervalul orar 20:30 – 21:30, oamenii de pe ntrega Planet vor stinge lumina, ntr-un gest-simbol pentru lupta mpotriva schimbrilor climatice. 
Romnia se va altura, astfel, celor 162 de țri n care peste 7.000 de orașe vor ntrerupe consumul de energie electric pentru a arta c oamenii doresc mai mult determinare și acțiuni concrete din partea decidenților pentru rezolvarea problemelor tot mai acute de mediu.
Mesajul este același, n toat lumea: problemele cauzate de schimbrile climatice și de supra-consum sunt att de grave, actuale și complexe, nct este nevoie urgent de acțiune, la nivel global. Și numai vocea comun a milioane de oameni de pe tot globul poate influența deciziile la nivel nalt.
n Romnia, Earth Hour este marcat din 2009, iar din anul 2012 avem trei Capitale Earth Hour n Romnia: Bistrița, Timișoara și Satu Mare, orașe care și-au cștigat acest titlu n urma participrii la Competiția pentru Capitala 
Earth Hour.


Top