Guvernul României
GARDA NAŢIONALĂ DE MEDIU
facebook
youtube

Acțiune de educație ecologic cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului

In data de 5 iunie, cu ocazia  Zilei Mondiale a Mediului, Garda Național de Mediu – Comisariatul General, mpreun cu Reciclad’or, au organizat o acțiune de educație ecologic la care au participat 100 de copii de la mai multe școli din Capital. Acțiunea a constat ntr-o vizit la Stirom București, unul dintre cei mai mari productori de ambalaje din sticl din Romnia, unde copiii au putut vedea cum se desfșoar ntregul flux tehnologic de reciclare a sticlei. 

Cu aceast ocazie, cei mici au primit informații despre importanța reciclrii deșeurilor, despre colectarea selectiv, iar n final le-a fost nmnat, fiecruia, cte o diplom de participare, din partea organizatorilor. 
Acțiunea se nscrie n seria manifestri și evenimente ecologice organizate de GNM n ntreaga țar, prin care se dorește sensibilizarea tinerilor faț de problemele mediului nconjurtor. n ultimii ani, protejarea planetei a devenit o tem care trebuie s ne preocupe pe toi, aduli i copii deopotriv, deoarece poluarea este o responsabilitate a fiecruia dintre noi. De aceea este necesar formarea contiinei i a unui comportament ecologic prin orice demers educativ și prin orice acțiune pozitiv pentru mediul nconjurtor.

Top